Известие

Collapse
No announcement yet.

кристални стопове за 145 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кристални стопове за 145 ?

някой има ли на идея от къде могат да се купят кристални стопове за 145ца или евентуално някой ако продава за какви пари ще ги даде ?
    145, 1.7 16V
    -----------------------

и аз се присъединявам към питането
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

http://cgi.ebay.de/Alfa-145-Klarglas-Ru ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/Alfa-145-Klarglas-Ru ... dZViewItem

Comment

И аз се присъединявам към питането
        145 1,6 Boxer

Comment

Не изглеждат зле, ама едно съм се убедил за Алфата - най-си е хубава, както си е. Виждал съм доста допълнителни манипулации по чужди коли къде винаги са ми изглеждали не на място. Моето лично мнение е, че тунинг на Алфа - по-добре не.
          Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от charmario
            Не изглеждат зле, ама едно съм се убедил за Алфата - най-си е хубава, както си е. Виждал съм доста допълнителни манипулации по чужди коли къде винаги са ми изглеждали не на място. Моето лично мнение е, че тунинг на Алфа - по-добре не.

Подкрепям напълно. Максимума е визията на QV - джанти, прагове и антикрило. Това разбира се е моето мнение...
            Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Питайте Шоко, той имаше на КуВе-то Ама особено ако не е черна, по-добре не пипайте
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                Питайте Шоко, той имаше на КуВе-то Ама особено ако не е черна, по-добре не пипайте
                напълно съм сагласен с теб :P БТВ има една черна по скоро са две черни 145-чи в дружба1 до блока на данон някоъ да ги знае
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

ужас не ги знам тия алфи, аз съм от Иван Вазов !

моята е черна и тия кристалки как я отварят нямам думи, а за тунинг какво да ви кажа, просто опира до това как е направена. каква предница ще и направя на моята при 1ва възможност направо ще ви паднат очичките

на алфата може да и се оправи предницата значително, както и евентуално задна броня, крило също носи но според зависи от крилото и джанти. За престилките съм съгласен, че може да не се пипат. Мойте спецялно са доста хубави и големи, което много добре ще стои на друга джанта и ако се поотвори колата няма да я загрозят.

А аз съм виждал 2е алфички със кристални стопове, 1ната е в студенски пред сивия street bar, другата е една червена със запълнена човка (не ми харесва как изглежда в интерес на истината), но има кристалки и са много хубави. Та като подхванах, собственика ми каза че ги бил купил от Холандия май за 300 Евро което е ПЪЛНО безумие или просто ми говори глупости !
                  145, 1.7 16V
                  -----------------------

Comment

те тая черната, която по принцип е в студентски (понастоящем иначе при Румен) е на Шокс бившата
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                      те тая черната, която по принцип е в студентски
                      (понастоящем иначе при Румен) е на Шокс бившата
                      вуйче аз тоя пич 1 път не съм го видял да се качва в колата а там съм абонат дет се вика, ходя доста често ! )) той във форума не влиза ли, да даде малко инфо ?
                      145, 1.7 16V
                      -----------------------

Comment

на новия собственик ника му е QVision, но той не влиза често във форума
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Това на вас харесва ли ви.... НА мен определено не.

97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                          02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                          Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST
                            Това на вас харесва ли ви.... НА мен определено не.

И на мен не ми харесва, много грозно
                            Оригинала си е най-добре.
                            Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
                            Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
                            Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

абе аз казах, че не ми харесва чофката на оная червената, ама айде ся тука дайте снимка на черната пак да си говорим
                              ако не ти харесват сваляй ги и ми ги продавай !
                              145, 1.7 16V
                              -----------------------

Comment

Working...
                              X